„Afacerea de succes” lansată de trei localnici din Crihana Veche

Polițiștii din Cahul au descins mai multe percheziții în localitatea Crihana Veche, pentru a preveni și combate consumul şi traficul ilicit de droguri, în special de origine vegetală.

13689721_1759879207604784_629332581_n_1Astfel, trei persoane, cu vârsta de 26, 32 și 66 de ani, din localitatea Crihana Veche, sunt cercetați de poliție pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor, fără scop de înstrăinare.

Afacerea ilegală a unui localnic de 26 de ani, a fost dată peste cap de polițiști, care au depistat în gospodăria acestuia o seră în care erau cultivate 204 de plante de cannabis. La domiciliul individului, oamenii legii au depistat și o armă de vânătoare de model Winchester, deținută ilegal, care a fost ridicată pentru a fi supusă expertizei balistice. Pentru încălcarea regulilor de deținere și folosirea armei, tânărul riscă să fie sancționat cu amendă de la 2000 la 3000 de lei.

La domiciliul altui localnic, de 32 de ani, polițiștii au depistat 20 de grame de marijuana, iar într-o anexă din gospodăria unei femei de 66 de ani, au fost depistate 1004 plante de mac, uscate.

Plantele cu conținut narcotic au fost ridicate și remise pentru efectuarea expertizei tehnico-criminalistice. Persoanele documentate riscă să fie sancționate în funcție de cantitatea de substanță narcotică, constatată ca urmare a expertizei numite.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *