41 de kg de substanțe narcotice, scoase din circulație

Trei bărbați, cu vârsta cuprinsă între 26 și 31 de ani, riscă până la 15 ani de închisoare, fiind suspectați de trafic internațional de droguri și anume tranzitul hașișului din Spania destinat pieței din Federația Rusă. Aceștia au fost reținuți de forțele de ordine în timp ce transportau 23 de kg de hașiș.

Oamenii legii au finalizat și expediat spre examinare în instanța de judecată cu rechizitoriu cauza penală.

Astfel, în cadrul măsurilor speciale de investigație, angajații Direcției de combatere a crimei organizate au oprit un camion de model DAF, care se deplasa pe traseul Ștefan Vodă, în direcția punctului vamal Tudora. În interiorul camionului, polițiștii au depistat 23 de kg de hașiș.

Ulterior, ca urmare a percheziției la domiciliul unui suspect, forțele de ordine au depistat într-o încăpere auxiliară din curtea casei, îngropate în pământ, alte 18 kg de hașiș.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 7 până la 15 ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *