Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Nava sub pavilionul R. Moldova,…

Nava sub pavilionul R. Moldova, lovită de un obuz în apele neutre din Marea Neagră, încă fumegă în larg. Imagine din satelit

Nava sub pavilionul Republicii Moldova, „Millennial Spirit”, lovită la 25 februarie curent de un obuz în apele neutre din Marea Neagră, încă fumegă în larg. Asta arată o imagine din satelit, la aproape două săptămâni după ce ar fi fost lovită de o rachetă a marinei ruse, în Marea Neagră, scrie CNN.  

Imagine din satelit

Planet Labs PBC a anunțat că a colectat marți o nouă imagine prin satelit care arată un val mare de fum negru care iese din navă, nor de fum care plutește la aproximativ 20 de mile (32 de kilometri) la est de orașul ucrainean Odesa.

La 25 februarie curent, Agenția Navală a Republicii Moldova a informat că o navă sub pavilionul Republicii Moldova fiind în apele neutre din Marea Neagră a fost a fost lovită de un obuz. Echipajul navei erau cetățeni ai Federației Ruse.

DETALII AICI: Navă sub pavilionul R. Moldova, lovită de un obuz în apele neutre din Marea Neagră

Chișinăul confirmă că la bordul navei moldovenești lovite de un obuz nu se aflau cetățeni moldoveni. Echipajul era din Rusia