Câți angajați ai Ministerului Justiției au fost eliberați din funcție după schimbarea Guvernului și câți bani au primit

După schimbarea Guvernului, din Ministerul Justiției au fost eliberați 13 angajați, care au beneficiat, în total, de aproape 140 de mii de lei pentru concediu nefolosit și peste 54 de mii de lei drept indemnizație unică pentru fiecare an complet de vechime în serviciul public.

Conform informațiilor oferite de Ministerul Justiției pentru ZdG, 11 persoane au fost eliberate din funcție în baza cererii de demisie, un funcționar public a fost eliberat din funcție deoarece autoritatea publică și-a redus efectivul de personal sau și-a modificat statutul de personal, iar unul pentru că ocupa funcția pe o perioadă determinată.

ZdG a trimis solicitări de informații în acest și către alte ministere.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *