(Video) Melodia care va reprezenta R. Moldova la Eurovision 2017

Trupa SunStroke Project cu piesa „Hey Mamma”, sunt cei care vor reprezenta R. Moldova la Eurovision Song Contest 2017, care va avea loc în luna mai la Kiev, Ucraina. Ei au fost aleși în urma notelor juriului şi televoting-ului, obţinând 22 de puncte. Tot 22 de puncte au acumulat și Ethno Republic&Surorile Osoianu,doar că, regulamentul prevede că învingători se declară cei care au acumulat cele mai multe puncte de 12 din partea juriului. Astfel, SunStroke Project cu piesa „Hey Mamma” au fost desemnaţi să ajungă la Kiev.

Vedeţi mai jos piesa care va reprezenta R. Moldova la Eurovision.

 

sursa foto: trm.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Sofica Rotărița

    Sigur, această melodie e ceva mai bunicică decât celelalte din alți ani,
    dar are niște inflexiuni orchestrale turco-orientale cu toată englezeasca lor.
    Poate va intra în primele 10.
    Chiar suntem în Europa ?

  2. Suna destul de bine si cred ca va fi in primele 10 , nu stiu exact pe pozitie dar dupa parerea mea aceasta melodie va intra in primele 10 ! mult succces !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *