SUN DĂ-I FEST

Duminică, 25 iunie, începând cu ora 12:00, în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt, va avea loc festivalul de muzică și expoziție de tehnologii eco „Sun Dă-i Fest”.

Vizitatorii vor putea vedea cum funcţionează tehnologiile de producere a energiei din surse regenerabile – cazane pe biomasă, linii de producere a biocombustibilului, panouri fotovoltaice, colectoare solare, turbine eoliene – şi să cunoască istoriile oamenilor care utilizează deja în casele, întreprinderile lor energia curată.

În programul zilei veți găsi:

# Multă muzică VIE
# Un Yardsale mare și zgomotos cu diversitate de meșteșuguri eco
# O zonă de jocuri active pentru toată lumea
# O curte mare pentru copii cu diverse workshopuri și distracții
# O junglă plină cu animale din carton pe care le vom colora împreună
# Quest-uri pentru cei mai isteți și activi copii
# Gastro Teatru pentru cei flăminzi și curioși
# Un labirint din paie
# Un perete de escaladă cu înălțimea de 7 metri
# Show-uri științifice
# Slakline pentru cei mai echilibrați ș.a.

Concertul live cu instrumente muzicale alimentate de la energia solară va fi susținut de trupele locale:
Hi, Mum, Sillage, The Glimpse, Via Dacă, AmberTraps, trupa suedeză Flat Foot și trupa DOMINO din România.

Tinerii entuziaşti ai energiei eco îşi vor prezenta inovaţiile ce ne ajută să producem energie curată, să reducem consumul de energie şi, respectiv, sumele din facturi.

Intrarea la festival este gratuită.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *