[Foto-Reportaj] Ultimul sunet, în satul Pitușca

Ultimul sunet a fost sărbătorit astăzi, 29 mai, la școlile, gimnaziile și liceele din țară.

Nu a fost o excepție nici satul Pitușca, Călărași. Dis-de-dimineață, copii și-au îmbrăcat costumele și hainele cele mai elegante, au luat florile și s-au grăbit la careul de organizat în fața gimnaziului. Elevii din singura clasă a IX-a din școală, și-au luat rămas bun de la profesori, colegi, pentru a se pregăti de examenele care urmează, iar cei mici s-au bucurat de sfârșitul anului școlar și începutul vacanței de vară.

În gimnaziul din satul Pitușca învață circa 370 de elevi.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *