[Foto-Reportaj] Expoziția „Food & Drinks” (partea II)

În perioada 20 — 24 mai, la un centru expozițional din capitală sunt organizate mai multe expoziții ce țin de produsele alimentare, tehnologii pentru industria alimentară, precum și o expoziție specializată în ambalaje.

– Expoziţia Internaţională Specializată de utilaje şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare „Food Technology”, ediţia XXII.

– Expoziţia Internaţională Specializată de ambalaje, materiale, tehnologii şi utilaje pentru producerea ambalajelor „Packaging. Depot”, ediţia a XX-a.

– Expoziţia Internaţională Specializată „Food & Drinks” — Tematica expoziției: mezeluri, produse lactate, produse de panificație, produse de patiserie, pește, cafea, ceai, cacao, conserve, sosuri, condimente, sucuri, bucate gata preparate și multe altele.

În cadrul expozițiilor va fi făcut topul celor mai bune 10 companii din domeniul alimentar, concursul „Cea mai gustoasă pâine”, bursa locurilor de muncă „Găsește-ți vocația”, concursul celor mai bune rețete culinare, prezentări și degustări de produse, master-class-uri, seminare și întruniri privind alimentația sănătoasă și acțiunea-show „La o cafea cu vedete”.

Astfel, fiecare doritor poate să viziteze aceste expoziții, să-și bucure privirile, să se distreze, informeze și să procure ceva util și necesar.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *