[Foto] Master-class „Eco pentru iarnă”

„Eco pentru iarnă” este denumirea unui master-class organizat în cadrul campaniei EcoLocal 2015-2017, unde au fost folosite ingrediente Eco autohtone, prin concursul și participarea unor producători locali.

În timpul master class-ului, cei prezenți au gustat din bucate vegetariene de iarnă, nutritive și sațioase, la prepararea cărora au fost folosite ingrediente eco locale.

Tamara Șchiopu, organizatoarea master-classului, a povestit oaspeților despre importanța alimentației sănătoase și gustoase. „Fiecare cartof, fiecare felie de pâine are o istorie interesantă, pe care o cunoști atunci când știi să pui în valoare produsul”, a subliniat Tamara Șchiopu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *