Viaţa ca un solo de vioară

„Viaţa ca un solo de vioară” a fost genericul întâlnirii cu poetul și ziaristul Mihai Morăraş, stabilit cu traiul la Chişinău.

Evenimentul s-a desfășurat în a treia zi de Paște, în Sala de spectacole a Casei Orăşeneşti de Cultură şi Estetică din Cernăuţi. În cadrul acestei întâlniri literare, iniţiate de conducerea Fundaţiei Culturale de Binefacere „Casa Limbii Române” din Cernăuţi au fost lansate cartea-dialog „Viaţa ca un solo de vioară” şi volumul de versuri „Clipa de după amiază”.

Alături de Mihai Morăraş, la această întâlnire de suflet cu bucovinenii noştri au fost prezenți şi cunoscuţii interpreţi Ioan Paulencu, artist al poporului din R. Moldova şi privighetoarea Carpaţilor noştri Maria Iliuţ, care au susţinut câte un microrecital pentru cei prezenți.

Sursa: BucPress.eu


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *