Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   „Tenis cu moldoveni” la Librăria…

„Tenis cu moldoveni” la Librăria din Centru

Vineri, 11 septembrie, la ora 18:15, la Librăria din Centru (bd Ștefan cel Mare nr.126) din Chișinău, va avea loc lansarea volumului „Tenis cu moldoveni”, de Tony Hawks, ediția a doua.

Alături de autor vor participa: Anatol Durbală, actor; Petru Negură, sociolog; Vladimir Bulat, critic de artă, iar moderatorul serii va fi directorul Editurii Cartier, Gheorghe Erizanu.

Tony Hawks (Antony Gordon Hawksworth; născut pe 12 mai 1960) este umorist, actor și scriitor britanic. Ca muzician, a fost membru al trioului Morris Minor and the Majors, care a ocupat locuri de frunte în charturile din Marea Britanie şi din Australia cu o parodie după grupul american Beastie Boys, „Stutter Rap (No Sleep til Bedtime)”, în 1988. Ca actor, a apărut în seriale TV, precum Morris Minor’s Marvellous Motors şi Red Dwarf. În afară de Tenis cu moldoveni (Playing the Moldovans at Tennis), a mai scris patru cărţi: Round Ireland with a Fridge,One Hit Wonderland, A Piano in the Pyrenees, The Fridge Hiker’s Guide to Life. După două dintre cărţile sale, s-au turnat filme: Round Ireland with a Fridge (2010) şi Playing the Moldovans at Tennis (2012).