Muzica filmelor celebre, în aer liber

Amatorii de muzică şi filme celebre sunt invitați la concertul „Muzica filmelor celebre”, care va avea loc astăzi, 5 iulie, la ora 19:30, la Teatrul Verde.

În cadrul evenimentului vor fi interpretate piesele din filme precum „Spirit – Armăsarul de Cimarron”, „Indiana Jones”, „Dansând cu lupii”, „Henri al IV-lea”, „Harry Potter”, „Titanic”, „Gladiatorul”, „Masca lui Zorro”, „Piraţii din Caraibe” şi altele.

Concertul este organizat de Ambasada Germaniei în R. Moldova. Intrarea este liberă. Organizatorii informează că în caz de timp cu ploaie concertul va avea loc la Filarmonica Naţională.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *