[Foto-Reportaj] „Mai Dulce” – Festivalul Tradițiilor Dulci

Cel „Mai Dulce” festival din Moldova a revenit cu o nouă ediție. Și de această dată, vizitatorii au avut posibilitatea să se îndulcească cu bucate pregătite cu drag și să aibă parte de ore de voie bună și activități interactive.

În cadrul festivalului au fost organizate ateliere gastronomice, jocuri, târguri de artizanat, ateliere de creație pentru pici, împletitul cosițelor, face-painting, tobogane, proiecte fotografice și multe altele.

În acest sens, la 24 mai curent, cartierul ce cuprinde intersecția străzilor Veronica Micle și Vlaicu Pârcălab a îmbărcat culorile curcubeului și a fost împânzită de oameni îmbrăcați colorat.

Festivalul Tradițiilor Dulci – Mai Dulce are drept scop promovarea și păstrarea tradițiilor de patiserie casnică, Promovarea brandurilor locale, care produc haine pentru copii, Susținerea tinerilor artizani şi educarea copiilor să comunice, să negocieze şi să interacționeze cu semenii și adulții.

Costul unui bilet a fost de 40 lei. Copii până la 7 ani au beneficiat de intrare gratuită și câte o înghețată în dar.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *