Festivalul cântecului francez

Al cincilea festival în aer liber al cântecului francez va avea loc la 11 iulie, începând cu ora 12:00, în satul Horodiște, Rezina.

În acest sens, toată după-amiaza va fi animatǎ de melodii și cântece și se va încheia cu o noapte incendiară condusă de un DJ. Standurile de produse alimentare și băuturi vor fi puse la dispoziția vizitatorilor pe tot parcursul festivalului. La fel, cei prezenți vor gusta bucate preparate de organizația Vent d’Est -Vântul de Est, după rețete franceze (vin de fructe, gemuri, siropuri, cașcavaluri…).

De asemenea, în cadrul festivalului, vor fi organizate excursii prin zonele frumoase ale satului. În același timp, va fi amenajat și un teren de joacă pentru copii, unde le vor fi propuse diferite ateliere de animație.

Intrarea este liberă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *