Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Deflagrație într-un apartament pe bulevardul…

Deflagrație într-un apartament pe bulevardul Moscovei. Un bărbat a decedat

În dimineața zilei de astăzi, 17 februarie, într-un apartament din bulevardul Moscovei nr. 20 din capitală a avut loc o deflagrație în urma căreia și-a pierdut viața un bărbat în vârstă de 64 de ani.

UPDATE: Premierul Ion Chicu a declarat că a fost informat de către ministrul de Interne că bărbatul găsit mort în blocul de pe bulevardul Moscovei s-ar fi sinucis: „Persoana respectivă, din păcate, și-a pus capăt zilelor. A deschis robinetul buteliei respective. A fost o explozie locală. Vecinii nu au fost afectați. Persoana a decedat, apropo, nu din cauza exploziei, dar de la electrocutare”.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 06:27.

„La faţa locului au fost îndreptate două echipaje care au deblocat uşa  unui apartament cu trei odăi. În interior, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care se propaga dintr-o încăpere în urma deflagraţiei. Angajaţii IGSU au reuşit să localizeze arderea fără de a obţine răspândire. În urma incendiului a fost afectată o canapea din odaie, iar explozia a deteriorat rama unei ferestre. În procesul de intervenţie, salvatorii au depistat la podea cadavrul unui bărbat în vârstă de 64 de ani”, menționează serviciul de presă al IGSU.

Circumstanţele cazului, dar şi cauza morţii persoanei urmează a fi stabilite de organele de drept. În urma deflagraţiei alte locuinţe nu au fost afectate.