Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   De sărbători Moldtelecom vine cu…

De sărbători Moldtelecom vine cu oferte magice la telefonia mobilă: portare și conectare

Într-un an plin de limitări, Moldtelecom vine cu un pic de magie. Treci cu numărul tău de la alt operator la Unite și bucură-te de abonamentul de telefonie mobilă – Fly Magic, nelimitat pe bune.

La doar 99 lei, ai trafic internet mobil nelimitat, SMS-uri și minute naționale nelimitate, minute în rețeaua Unite și Moldtelecom, nelimitat.

Iar dacă îți dorești mai mult decât un abonament, colorează-ți sărbătorile cu noul smartphone Samsung Galaxy M21 cu 3 camere foto și ecran super AMOLED, oferit la preț special în rate, la doar 165 lei lunar.

De sărbători, Moldtelecom vine cu magie și pentru toți clienții săi de internet fix, atât pentru cei noi, cât și pentru cei existenți. Conectează un abonament de internet fix sau reînnoiește abonamentul tău și descoperă oferta de telefonie mobilă Fly Magic, un abonament nelimitat pe bune, la doar 99 lei vei avea trafic Internet mobil nelimitat pentru toate dorințele tale, sms-uri și minute naționale nelimitate ca să fii mai aproape de cei dragi.

Și asta nu este tot, dacă îți dorești un abonament de Internet Mobil, optează pentru unul cu trafic nelimitat, la doar 200 lei lunar și modem 4G+ cu Wi-Fi cadou la conectare. Imaginează-ți, ce poți face fără limite și savurează magia sărbătorilor din plin.

Comandă acum pe moldtelecom.md cu livrare acasă.

Unité – rețeaua posibilităților mari. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în servicii integrate.