Recuperarea celor 6 milioane ale statului de la Sandulachi, în impas, din cauza unei alte datorii de 1 MILION a fostului deputat către INVESTPRIVATBANK

Roman Talmaci, executorul judecătoresc responsabil de recuperarea banilor de la Pantelei Sandulachi susţine că procedura prin care se încearcă recuperarea celor 6.2 mil. de lei de la fostul deputat este anevoioasă, pentru că toate bunurile de care dispune acesta sunt sechestrate pentru o altă datorie, de peste 1 mil. de lei, pe care Sandulachi o are către defuncta Investprivatbank.

«Dosarul a venit la mine pe 13 septembrie 2012. A ajuns la mine pentru că eu mai am un dosar cu Sandulachi, în care un alt creditor trebuie să primească de la acesta 1,2 mil. de lei», afirmă Talmaci. Creditorul despre care a vorbit executorul judecătoresc este Investprivatbank, căreia Sandulachi îi este dator cu 1,2 mil. de lei, după ce a primit de la bancă un credit.

Talmaci susţine că în procesul executării datoriei către bancă a întreprins mai multe acţiuni, în urma cărora au fost sechestrate mai multe bunuri ce aparţin lui Sandulachi. În dosarul cu Investprivatbank este pus sub sechestru un apartament cu trei camere din sectorul Buiucani al capitalei, două terenuri de pământ, o moară de porumb şi mai multe utilaje folosite în agricultură. «Valoarea lor ar acoperi datoria faţă de bancă. Ar mai rămâne bani pe care i-am transfera celor de la MF. Altceva, la moment, nu văd ce putem face», zice Talmaci.

 

CITIŢI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST CAZ. Ce promite Sandulachi şi cine e pus sub învinuire.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

 1. Econom

  Da stie ZDG ca Sandulachi a procurat Audi X7 la Investprivatbank? NUmarul C YP 077. Masina era Presedintelui Consiliului Bancii. De unde sunt banii? Cum a procurat? daca a procurat, de ce nu a rambursat in intregime datoria fata de Invest?

 2. Econom

  Da stie ZDG ca Sandulachi a procurat Audi X7 la Investprivatbank? NUmarul C YP 077. Masina era Presedintelui Consiliului Bancii. De unde sunt banii? Cum a procurat? daca a procurat, de ce nu a rambursat in intregime datoria fata de Invest? foarte melte intrebari

 3. vera

  Pe toti Justitia-i mangaie
  Si termen nu le da in sroc,
  Ca nu cumva la puscarie
  Sa piarda cadre-dobitoc!

 4. MARILENA

  TOTI SE PRIMBLA IN MASINI LUXOASE.FACE SI TALMACI JUSTITIE.AR FI BINE SA INCEAPA DE LA EL SI DE ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *