Exit-polurile difera

Exit-poll-ul realizat de IRES la comanda Publika TV arată că PLDM a acumulat 34,4% din voturi, PCRM – 26%, PL – 15,6%, PD – 15,1% din sufragii.
Partidul Comuniștilor – 33,8% dintre voturi, Partidul Liberal Democrat – 32,2%, Partidul Democrat – 14,10% și Partidul Liberal – 10,2%, arata exit-poll-ul realizat de CBS AXXA, în colaborare cu Prime.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. matasaru2004

    komuistii sug deja de la Valera,in frunte cu Vladimir Nikolaevici Moeseev,Pidorenco si Mark!
    de maine va suge oficial!

  2. mened

    Jos Comunismul!Sunt roman si ma bucur pentru voi,sa speram ca v-eti fi in curind cu noi in Comunitatea Europeana.O meritati din plin.BRAVO,FELICITARI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *