Exit-polurile difera

Exit-poll-ul rea­li­zat de IRES la coman­da Publi­ka TV ara­tă că PLDM a acu­mu­lat 34,4% din votu­ri, PCRM – 26%, PL – 15,6%, PD – 15,1% din sufra­gii.
Par­ti­dul Comu­niș­ti­lor – 33,8% din­tre votu­ri, Par­ti­dul Libe­ral Demo­crat – 32,2%, Par­ti­dul Demo­crat – 14,10% și Par­ti­dul Libe­ral – 10,2%, ara­ta exit-poll-ul rea­li­zat de CBS AXXA, în cola­bo­ra­re cu Pri­me.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. matasaru2004

    komu­is­tii sug deja de la Valera,in frun­te cu Vla­di­mir Niko­la­e­vi­ci Moeseev,Pidorenco si Mark!
    de mai­ne va suge ofi­ci­al!

  2. mened

    Jos Comunismul!Sunt roman si ma bucur pen­tru voi,sa spe­ram ca v-eti fi in curind cu noi in Comu­ni­ta­tea Europeana.O meri­ta­ti din plin.BRAVO,FELICITARI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *