Artur şi Alina Reşetnicov au devenit astăzi cetăţeni români

Astăzi, 3 mai, prin Ordinul nr. 225-p, 416 cetăţeni şi-au redobândit cetăţenia română, potrvit www.cetatenie.just.ro. Artrur şi Alina Reşetnicov figurează în ordinul Ministerului Justiţiei cu numerele 296 şi 297.
Solicitat de ZdG cu ocazia acestui eveniment, ex-directorul SIS, Artur Reşetnicov, a declarat că el se consideră “moldovean”, motiv din care nu ar fi fost posibil să devină cetăţean român. Totodată, el a declarat că soţia sa nu ar avea numele Alina. Potrivit unor apropiaţi ai familiei Reşetnicov, soţia ex-directorului SIS îşi zice Ala, în acte fiind înscrisă Alina.
Reşetnicov a spus că nu crede că informaţia ar fi veridică, deoarece “Statul Român cunoaşte atitudinea sa faţă de acest fenomen”. Totuşi, el a solicitat adresa site-ului pe care este publicată informaţia respectivă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

11 comentarii

 1. ASASINATE KGB

  VORONIN SI RESETNIKOV TREBUIE BAGATI LA INCHISOARE PT. ASASINATELE KGB LA ORDINEA LOR: GRIGORE VIERU /ianuarie 2009/, STUDENTUL ANDREI SAVCIUC/nov.2009/,SCULPTOR TUDOR CATARAGA SI SOTIA DORA / dec.2010/, CANTARETUL VADIM GHEORGHELAS /martie 2011/, ETC.

 2. ATENTATE KGB

  ATENTATE KGB RATATE: 2008 ILIE BRATU

  http://www.proromania.net/toppage2.htm

  “Am trăit cele mai emoţionante clipe din viaţa mea, atunci, la 07 aprilie 2009, cînd, la îndemnul meu, 30.000 de tineri scandau într-un glas: „Jos hotarul de la Prut!”, „Unire, fraţi români!, „RO-MÂ-NI-A!”. Şi dacă idei de acest gen prind rădăcini, dacă se creează o astfel de stare de spirit în Basarabia, este şi meritul umilei mele persoane! De aceea aţi pus toate tunurile pe mine, jigodiilor, vreţi să-mi închideţi gura cu orice preţ!
  ———————————————————————————————-
  Numai anul trecut, în 2008, mi-aţi organizat două atentate la viaţa mea (dar, slavă Domnului, m-a păzit Dumnezeu),
  —————————————————————————————mi-aţi deschis 5 dosare penale, mă discreditaţi în toate mijloacele mass-media, mă tîrîţi mereu prin instanţe, îmi ascultaţi telefoanele şi mă urmăriţi pînă şi la WC-eu… Şi cum de n-am păţit nimic după discursul meu proromânesc şi unionist din 07 aprilie curent?
  —————————————————————————-
  Simplu: nu m-au gasit! Reuşisem să trec de partea asta a Prutului, am venit de acasă – acasă, unde am o soţie frumoasă şi cu apartament ( ceea ce-i mai mult decît un simplu apartament, fiţi de acord…). Iar cînd am revenit la Chişinău, era plină campanie electorală, mai era şi toată comunitatea internaţională cu ochii pe ei, aşa că nu şi-au permis, totuşi, eu sunt o persoană publică…

  Nu-mi rămîne decît să le spun „stataliştilor” de pe malul Bîcului: de ce vă temeţi – n-o să scăpaţi! Aşa cum nu poate nimeni opri soarele sa răsară în fiecare dimineaţă, tot aşa nu poate opri nimeni procesul de Reunificare a Ţării şi Neamului Românesc!
  Să ne auzim de bine!”

  Ilie Bratu,
  Preşedintele Asociaţiei „PRO ROMÂNIA”
  (noua denumire a Mişcării Unioniste
  din R.Moldova)

 3. George

  Beautiful!!!!!!!!!!!!!!Uite statul roman cat e de fascist de da cetatenia romana la toate corciturile rusnace.D-le Basescu esti un adevarat mos Craciun pentru populatiile astea fara identitate dintre Nistru si Prut.

 4. vera

  Cu cetatenie romana si pasaport romanesc ,poti pleca in Europa, unde doresti, da si mai departe; e mai usor asa ,spun cei,care calatoresc mult prin alte tati. Lor nu le trebuie cetatenie,numai pasaport. Da cit i-i sa-si schimbe si familia, ca acum totul se face spre binele ” omului nostru”- secretizat si nu pe dejeaba!

 5. BASarab

  PERSOANELE ONESTE NU POT,SAU CU GREU,DOBÎNDI CETĂŢENIA ROMÂNĂ.ÎNSĂ,BIŞNIŢARII,TRAFICANŢII,BANDIŢII,SECUTIŞTII,RUŞII,UCRAINENII Ş.A.AU CETĂŢENIE ROMÂNĂ SAU LEGER O DOBÂNDESC.LOR LE E ÎN SULĂ DE CETÂŢENIE,EI AU NEVOIE DE PAŞAPORT.LEGEA BANULUI DICTEAZĂ PESTE TOT.

 6. AVRAAM

  BASarab-BIZNES!!!Bine pus la cale!Iti imaginezi Tu,arabBAS,cate sume de euro se invartesc in acest domeniu?Alde Smirnov/Antiufeev cred ca deja au pasapoarte romane diplomatice-Smirnescu/Antonescu…

 7. BASarab

  NICI NU MĂ ÎNDOIESC.DE LA AŞA POLITICIENI,MOLDOFENI SAU ROMÂNI,CE MAI POŢI AŞTEPTA?NOI DE LA RÂM NE TRAGEM,DECI NU NE LĂSĂM MAI PREJOS DE ITALIENI

 8. godwillpunish

  http://cetatenie.just.ro/LinkClick.aspx?fileticket=JA8EGM4A7Y4%3D&tabid=57&mid=411

  O R D I N Nr. 223/P
  privind aprobarea redobândirii cetăţeniei române unui număr de 401 persoane
  Bucureşti 28.04.2011
  ANEXA 1
  LISTA
  persoanelor care solicită redobândirea cetăţeniei române
  cu menţinerea domiciliului în străinătate
  ………

  188. LAPICUS MIHAIL (23792/2010),
  189. LAPICUS TATIANA (23795/2010), membru PCRM, ambasador trimisa de Voronin la geneva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *