Angajat al Penitenciarului nr.17, Rezina, reţinut în flagrant acum câteva ore

În urma desfăşurării unor măsuri speciale de investigaţii, în vederea curmării acţiunilor ilegale de transmitere a unor obiecte interzise persoanelor deținute în penitenciare, pe 6 ianuarie 2015, la ora 14:30, a fost reținut în flagrant un angajat al Penitenciarului nr.17, Rezina, anunță Departamentul Instituțiilor Penitenciare.

Bărbatul a fost reţinut de CNA, după ce a primit suma de 1500 de lei MD de la o femeie. Acesta ar fi preluat banii pentru a-i transmite unui deținut din custodia Penitenciarului nr.17- Rezina, condamnat la 12 ani privațiune de libertate.

Realizarea acestei acţiuni a fost posibilă datorită măsurilor speciale de investigații întreprinse de angajații Serviciului securitate al Penitenciarului din Rezina în conlucrare cu ofițerii Direcției securitate internă din cadrul Departamentului Instituțiilor Penitenciare.

Acesta este actualmente reţinut pentru 72 de ore şi are calitate procesuală de bănuit. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 3 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *