Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Oxana Radu vs Dorin Popovici

Oxana Radu vs Dorin Popovici

Oxana Radu va participa în calitate de „intervenient” în cadrul procesului dintre Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) şi Dorin Popovici, prin care „judecătorul din iad” încearcă să se restabilească în funcţie.

O decizie în acest sens a fost luată miercuri, 2 februarie, de Curtea Supremă de Justiţie care a examinat contestarea depusă de Oxana Radu, căreia Curtea de Apel nu i-a permis anterior să fie parte în proces.

Amintim că 16 octombrie 2009, Oxana Radu împreună cu alte persoane care au avut de suferit de pe urma activităţii fostului judecător, a expediat o plângere în adresa Coniliului Superior al Magistraturii (CSM) prin care a reclamat acţiunile ilegale ale lui Dorin Popovici, cel care în 2009 a hotărât să o trimită în arest administrativ, chiar dacă avea acasă un copil de 10 ani. Atunci, Popovici, a examinat în incinta Comisariatului de Poliţie 42 de dosare, inclusiv 32 de dosare administrative şi 10 demersuri de aplicare a măsurilor de reprimare, în 7-10 minute fiecare. La 23 martie a fost demis.

Publicitate
Publicitate