(VIDEO) Un grup de vloggeri şi bloggeri din R.Moldova lansează o provocare adresată copiilor şi adolescenţilor

Un grup for­mat din cei mai acti­vi vlo­gge­ri şi blo­gge­ri din Repu­bli­ca Mol­do­va au venit cu un mesaj comun adre­sat copi­i­lor şi ado­les­cenţi­lor. Într-un fil­mu­leţ lan­sat în con­tex­tul Zilei Sigu­ranţei pe Inter­net, for­ma­to­rii de opi­nie i-au pro­vo­cat pe inter­nau­ţi să ţină cont de cin­ci reco­man­dă­ri, pen­tru o navi­ga­re onli­ne în sigu­ranţă.

Pro­vo­ca­rea adre­sa­tă ado­les­cen­ți­lor ar fi: „Fiţi în sigu­ranţă şi pe Inter­net”.

Ini­ţi­a­ti­va apa­rţi­ne Cen­tru­lui Inter­na­ţio­nal „La Stra­da”, care ges­tio­nea­ză plat­for­ma naţio­na­lă www.siguronline.md, cre­a­tă pen­tru a infor­ma copi­ii şi tuto­rii aces­to­ra des­pre cum pot fi în sigu­ranţă pe Inter­net. Pen­tru ori­ce alte deta­lii, fie­ca­re dori­tor este îndem­nat să ape­le­ze con­sul­tan­tul Sigu­ron­li­ne. Dis­cu­ţi­i­le sunt gra­tu­i­te şi con­fi­denţi­a­le.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *