După o zi de scumpiri, prețurile la abonamentele de călătorie revin la cele de până la 31 ianuarie

Primăria municipiului Chişinău informează că începând cu data de 2 februarie a.c., preţul abonamentului de călătorie în troleibuz pentru persoanele fizice revine la valoare anterioară, şi anume:
a) Abonament lunar pentru persoane fizice – 180 lei;
b) Abonament semilunar pentru persoane fizice – 100 lei.

ÎM „Regia Transport Electric Chişinău” a decis revizuirea preţurilor la abonamentele de călătorie lunare, la solicitarea Primăriei municipiului Chişinău.

Amintim că săptămâna trecută, administraţia RTEC a decis modificarea preţurilor pentru abonamentele de călătorie cu troleibuzul din 01.02.2016, fără a consulta şi informa Primarul General sau Consiliul municipal Chişinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Alexander Mur

    а кто купил подорожавшие проездные, могут ссаными тряпками по лицу дорику настучать. http://pissed.pro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *