După o zi de scumpiri, prețurile la abonamentele de călătorie revin la cele de până la 31 ianuarie

Pri­mă­ria muni­ci­pi­u­lui Chi­şi­nău infor­mea­ză că înce­pând cu data de 2 febru­a­rie a.c., preţul abo­na­men­tu­lui de călă­to­rie în tro­lei­buz pen­tru per­soa­ne­le fizi­ce revi­ne la valoa­re ante­ri­oa­ră, şi anu­me:
a) Abo­na­ment lunar pen­tru per­soa­ne fizi­ce – 180 lei;
b) Abo­na­ment semi­lu­nar pen­tru per­soa­ne fizi­ce – 100 lei.

ÎM „Regia Trans­port Elec­tric Chi­şi­nău” a decis revi­zu­i­rea preţu­ri­lor la abo­na­men­te­le de călă­to­rie luna­re, la soli­ci­ta­rea Pri­mă­ri­ei muni­ci­pi­u­lui Chi­şi­nău.

Amin­tim că săp­tămâ­na tre­cu­tă, admi­nis­tra­ţia RTEC a decis modi­fi­ca­rea preţu­ri­lor pen­tru abo­na­men­te­le de călă­to­rie cu tro­lei­bu­zul din 01.02.2016, fără a con­sul­ta şi infor­ma Pri­ma­rul Gene­ral sau Con­si­li­ul muni­ci­pal Chi­şi­nău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Alexander Mur

    а кто купил подорожавшие проездные, могут ссаными тряпками по лицу дорику настучать. http://pissed.pro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *