483-circ-chirtoaca-troleibuz

După o zi de scumpiri, prețurile la abonamentele de călătorie revin la cele de până la 31 ianuarie

Pri­mă­ria muni­ci­pi­u­lui Chi­şi­nău infor­mează că înce­pând cu data de 2 febru­a­rie a.c., preţul abo­na­men­tu­lui de călă­to­rie în tro­lei­buz pen­tru per­soa­nele fizice revine la valoare ante­ri­oară, şi anume:
a) Abo­na­ment lunar pen­tru per­soane fizice – 180 lei;
b) Abo­na­ment semi­lu­nar pen­tru per­soane fizice – 100 lei.

ÎM „Regia Trans­port Elec­tric Chi­şi­nău” a decis revi­zu­i­rea preţu­ri­lor la abo­na­men­tele de călă­to­rie lunare, la soli­ci­ta­rea Pri­mă­riei muni­ci­pi­u­lui Chi­şi­nău.

Amin­tim că săp­tămâna tre­cută, admi­nis­tra­ţia RTEC a decis modi­fi­ca­rea preţu­ri­lor pen­tru abo­na­men­tele de călă­to­rie cu tro­lei­bu­zul din 01.02.2016, fără a con­sulta şi informa Pri­ma­rul Gene­ral sau Con­si­liul muni­ci­pal Chi­şi­nău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

  • Ale­xan­der Mur

    а кто купил подорожавшие проездные, могут ссаными тряпками по лицу дорику настучать. http://pissed.pro/

    • Robin Hertz

      Chir­toaca ii de jina! 😀