Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Elevii din instituțiile de…

DOC Elevii din instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal revin la studii cu prezență fizică din 7 februarie

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) informează că, începând cu 7 februarie, procesul educațional în instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal publice și private se va desfășura cu prezență fizică. O decizie în acest sens a fost adoptată joi, 3 februarie.

Organele locale de specialitate în domeniul învățământului și conducătorii instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal publice și private vor întreprinde măsurile necesare pentru a relua procesul educațional cu prezență fizică, cu respectarea normelor în vigoare.

Activitățile educaționale extrașcolare, planificate în perioada 5-6 februarie curent, pot fi organizate în format fizic.

Având în vedere riscul sporit de răspândire în continuare a infecției provocate de virusul SARS-CoV-2, MEC atenționează despre necesitatea respectării măsurilor de sănătate publică pentru prevenirea răspândirii și controlul infecției COVID-19, valabile pe perioada stării de urgență în sănătate publică.

Circulara emisă de MEC: