Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Oleg Onișcenco a depus cererea…

Oleg Onișcenco a depus cererea de demisie din PSRM

Oleg Onișcenco, consilier socialist, a depus astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău (CMC), cererea de demisie din fracțiunea PSRM.

„Voi activa în calitate de consilier neafiliat. Consiliul este nelucrativ. Totul se făcea pentru blocarea activității. De aceea nu pot și nu voi susține aceste inițiative distructive”, a declarat Onișcenco.

De asemenea, el susține că a fost supus „unui atac” din partea foștilor colegi. „Imaginea mea a fost ponegrită”, a subliniat fostul socialist.

Amintim că, săptămâna trecută, socialistul Ion Ceban a anunțat că Oleg Onișcenco a fost exclus de pe listele Partidului Socialiștilor din R. Moldova în Consiliul Municipal Chișinău, pentru „multiplele încălcări ale deciziilor fracțiunii, ai partidului, votarea de comun cu fracțiunea Partidului Liberal și alte acțiuni în detrimentul municipalității și locuitorilor. Decizia a fost luată și după mai multe investigații ale serviciului audit și control intern din cadrul partidului, structură care a început activitatea din 2017. De asemenea, a fost inițiată procedura de excludere din rândurile PSRM”, a menționat Ceban.