Mesajul de felicitare a lui Dodon, în ajunul Crăciunului

Igor Dodon, președintele R. Moldova, a transmis un mesaj de felicitare pentru toți cei care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi.

„În ajunul Crăciunului, vă doresc să aveți parte de sărbători frumoase alături de cei dragi și într-o atmosferă caldă de familie. Crăciun Fericit! Fie ca Nașterea Domnului să ne ofere noi speranțe în ziua de azi și de mâine, să ne lumineze sufletele și să ne încurajeze în lucrurile bune pe care le avem de făcut, fiecare în domeniul său”, a scris Dodon.

De asemenea, el a scris că de Crăciun va pleca împreună cu familia la Soci, Rusia. „Voi combina odihna cu munca (am planificate câteva întrevederi informale). Ne așteaptă un an plin de planuri și încercări, dar există șanse mari să avem izbândă în ceea ce ne propunem”, a adăgat șeful statului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Simion

  Azi e Boboteaza!… Dodoloaie umbla cu Mos Gherila, in ajun care nu-i Mos Craciun: – Ho! Ho! Neam de oi si neam de boi! Ascultati pe Dodo-cocosu. Dar va rog pe loc repaos. Mie-mi place acest Haos. Anarhie, saracie, babardeala, zapaceala! Bai popor nefericit, fraierit si pacalit! Tu traiesti de azi pe maine. Iara eu ma rad de tine. Sunt hiclean si sunt bandit. Cu scaun m-am pricopsit. Trageti pluguSOR atent: Papusarul e prezent. Ici, la mine, si-n toata tara. Da cu bata, da cu banul. Trage de atisoare, pe mine si pe fiecare. Plina-i tara de duhori, de principii fara valori. Si de caini, haita-gramada cu colaci albastri-n coada. Cu steluta din Kremlin, infipta-n coasta ca un spin. Si de circ activ, dinspre legislativ. Si de grohait etern. Dinspre guvern. Si va fi asa-nainte, ca n-aveti minte.

 2. Judele de Apoi

  .UN APEL
  ——————–
  Sculați voi Ioni, Marii
  Să scăpăm noi de cheflii
  Ne prostesc electoratul
  Cei ce umblă cu furatul
  Hoții sunt azi la putere
  Vor dreptatea să o piere
  Ne-au furat voturile noastre
  Cu dondoni, markeli de greață
  Să ieșim cu toți în Piață
  Să-l dăm jos pe cel paiață
  E dondonul terorist
  Ocupant afurisit
  Vrem votări din nou curate
  Fără fraude, doar Dreptate
  Libertatea ne-o păzim
  De bandiți ne ocrotim
  Dați-i jos pe oligarhi
  De se cred ei mari monarhi
  Dați-i jos pe cei din vărfuri
  Jos ! ca porcii, la lături !

 3. ciubuc ion

  Un sef de stat moldovenist,statalist si neutru precum Dodon nu isi face Craciunul in Moldova,asa cum este normal,ci la fel cum a facut imediat dupa alegeri,mergand la Moskova in ospetie/[ar acum merge la Soci,cum mergeau toti activistii din fosta URSS,inclusiv cei din RSSMoldoveneasca,dar unde zice ca si munceste avand intalniri informale,iar pe 17 se va duce oficial la Moskova,la invitatia lui Putin,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *