Mesajul de felicitare a lui Dodon, în ajunul Crăciunului

Igor Dodon, pre­șe­din­te­le R. Mol­do­va, a trans­mis un mesaj de feli­ci­ta­re pen­tru toți cei care săr­bă­to­resc Cră­ci­u­nul pe stil vechi. 

„În aju­nul Cră­ci­u­nu­lui, vă doresc să aveți par­te de săr­bă­to­ri fru­moa­se ală­tu­ri de cei dra­gi și într-o atmosfe­ră cal­dă de fami­lie. Cră­ciun Feri­cit! Fie ca Naș­te­rea Dom­nu­lui să ne ofe­re noi spe­ran­țe în ziua de azi și de mâi­ne, să ne lumi­ne­ze sufle­te­le și să ne încu­ra­je­ze în lucru­ri­le bune pe care le avem de făcut, fie­ca­re în dome­ni­ul său”, a scris Dodon.

De ase­me­nea, el a scris că de Cră­ciun va ple­ca împre­u­nă cu fami­lia la Soci, Rusia. „Voi com­bi­na odih­na cu mun­ca (am pla­ni­fi­ca­te câte­va între­ve­de­ri infor­ma­le). Ne așteap­tă un an plin de pla­nu­ri și încer­că­ri, dar exis­tă șanse mari să avem izbân­dă în ceea ce ne pro­pu­nem”, a adă­gat șeful sta­tu­lui.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Simion

  Azi e Bobo­tea­za!… Dodo­loa­ie umbla cu Mos Ghe­ri­la, in ajun care nu-i Mos Cra­ciun: – Ho! Ho! Neam de oi si neam de boi! Ascul­ta­ti pe Dodo-cocosu. Dar va rog pe loc repa­os. Mie-mi pla­ce acest Haos. Anar­hie, sara­cie, babar­de­a­la, zapa­cea­la! Bai popor nefe­ri­cit, fra­ie­rit si paca­lit! Tu tra­ies­ti de azi pe mai­ne. Iara eu ma rad de tine. Sunt hiclean si sunt ban­dit. Cu sca­un m-am pri­cop­sit. Tra­ge­ti plu­gu­SOR atent: Papu­sa­rul e pre­zent. Ici, la mine, si-n toa­ta tara. Da cu bata, da cu banul. Tra­ge de ati­soa­re, pe mine si pe fie­ca­re. Plina-i tara de duho­ri, de prin­ci­pii fara valo­ri. Si de cai­ni, haita-gramada cu cola­ci albastri-n coa­da. Cu ste­lu­ta din Krem­lin, infipta-n coas­ta ca un spin. Si de circ activ, din­spre legi­sla­tiv. Si de grohait etern. Din­spre guvern. Si va fi asa-nainte, ca n-aveti min­te.

 2. Judele de Apoi

  .UN APEL
  — —  —  —  —  — –
  Scu­la­ți voi Ioni, Marii
  Să scă­păm noi de che­flii
  Ne pros­tesc elec­to­ra­tul
  Cei ce umblă cu fura­tul
  Hoții sunt azi la pute­re
  Vor drep­ta­tea să o pie­re
  Ne-au furat votu­ri­le noas­tre
  Cu don­do­ni, mar­ke­li de grea­ță
  Să ieșim cu toți în Pia­ță
  Să-l dăm jos pe cel paia­ță
  E don­do­nul tero­rist
  Ocu­pant afu­ri­sit
  Vrem votă­ri din nou cura­te
  Fără fra­u­de, doar Drep­ta­te
  Liber­ta­tea ne-o păzim
  De ban­di­ți ne ocro­tim
  Dați-i jos pe oli­gar­hi
  De se cred ei mari monar­hi
  Dați-i jos pe cei din văr­fu­ri
  Jos ! ca porcii, la lătu­ri !

 3. ciubuc ion

  Un sef de stat moldovenist,statalist si neu­tru pre­cum Dodon nu isi face Cra­ci­u­nul in Moldova,asa cum este normal,ci la fel cum a facut ime­di­at dupa alegeri,mergand la Mos­ko­va in ospetie/[ar acum mer­ge la Soci,cum mer­geau toti acti­vis­tii din fos­ta URSS,inclusiv cei din RSSMoldoveneasca,dar unde zice ca si mun­ces­te avand intal­ni­ri informale,iar pe 17 se va duce ofi­ci­al la Moskova,la invi­ta­tia lui Putin,,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *