Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Procurorul Elena Neaga, care și-a…

Procurorul Elena Neaga, care și-a etalat luxul din casă pe o rețea de socializare, a fost atestată

Procurorul Elena Neaga, cea care la începutul anului 2014, fiind adjunct al procurorului sect. Buiucani și-a etalat pe o rețea de socializare luxul în care locuiește este astăzi procuror în cadrul secţiei „juridică, implementare a reformelor legislative şi instituţionale a Procuraturii Generale (PG).  În luna mai 2016, aceasta a fost atestată de Colegiul de Calificare, astfel că poate activa liniștită în organele procuraturii.
neagaConform hotărârii Colegiului de Calificare din 13 mai 2016, Elena Neaga „a susţinut un examen oral (interviu) în bază de întrebări teoretice, adresate de către membrii prezenţi ai Colegiului de calificare, potrivit listei disciplinelor şi subiectelor pentru testarea cunoştinţelor procurorilor”.  Astfel, Colegiul a dispus acordarea calificativului „Atestat”.

Vedeți hotărârea Colegiului de Calificare

Elenea Neaga a ajuns în atenția opiniei publice la începutul anului 2014, când Jur­nal TV a des­co­pe­rit luxul în care locu­iește procurorul, după ce aceasta și-a pos­tat pe con­tul său de pe o rețea de soci­a­li­zare mai multe foto­gra­fii din imo­bi­lul său de lux din cen­trul oră­șe­lu­lui Stră­șeni.

Un alt text despre Elena Neaga, vedeți aici.