(Video) Visul meșteriței populare Aliona Manole

Aliona Manole este o meșteriță populară din satul Bardar, Ialoveni. Ea a început să confecționeze manual bijuterii și articole vestimentare în cele câteva ore de repaus, cât timp cei mici dormeau. „Pentru o femeie este foarte important să facă ceea ce-i place și să nu stea doar cu grijile casnice. Trebuie să ne dezvoltăm ca să simțim că trăim și suntem active”, susține femeia.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *