Principală  —  Ştiri   —   Redescoperă Moldova, „Hai de Paști…

Redescoperă Moldova, „Hai de Paști acasă!”

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Oficiul Național al Turismului și Ministerul Culturii desfășoară campania ,,Hai de Paști acasă!” care îndeamnă cetățenii să se reunească cu familia și cei dragi, de sfintele sărbători, și să redescopere Moldova turistică.

Campania își propune să releve frumusețea și bucuria de a petrece în familie Sărbătoarea Învierii, de a savura împreună bucatele și aromele pascale și de a crea amintiri prețioase alături de cei dragi.

„De Paști, ne adunăm împreună mai mult decât la orice altă sărbătoare. Miracolul Învierii Domnului Iisus Hristos trezește în noi speranța de reînnoire, refacere și împrospătare a tuturor legăturilor dintre oameni. Împărțim ofrandele din coș cu cei dragi, pentru a rămâne uniți, protejați de credința în Bunul Dumnezeu și reconectați la pământul tămăduitor al baștinei”, spun organizatorii campaniei. 

Pentru promovarea turismului intern dar și a locașurilor sfinte care pot fi vizitate cu prilejul sărbătorilor pascale, Oficiul Național al Turismului și Ministerul Culturii desfășoară campania #NeamPornitDePasti destinată promovării și susținerii produsului turistic național.