(video) Imagini spectaculoase de la explozia vulcanului Sakurajima în sudul Japoniei

sursa video: cnn.com

La erupția de săptămâna acesta, vulcanul a aruncat pietre și lavă la mii de metri depărtare, împrastiind cenușa peste orașul Kagoshima. De la undele produse de explozie, ferestrele mai multor case au fost stricate. Acesta este unul dintre cei mai activi vulcani din Japonia și are altitudinea de 1117 m.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *