(video) Cânepa nu suferă de secetă. În raionul Cahul poliția a distrus peste 1100 plante de cânepă

sursa video: mai.md

89 plante de cânepă au fost depistate în grădina unui batrân de 79 de ani, de către ofiterii Comisariatului de poliţie din Cahul și angajaţii Directiei Antidrog a Departamentului de poliţie din cadrul MAI. Bătrânul a recunoscut că plantele sunt crescute pe teritoriul gospodăriei sale de către fiul său de 41 de ani.  La domiciliul fiului, poliția a depistat o sacoşă din polietilenă în care se afla aproximativ 2,7 kg marijuana, trei sticle din plastic cu seminţe de cânepă, un aparat format din sticle din polimer pentru consumul marihuanei, trei cutii de chibrite în care se afla răşină de cannabis, iar pe lotul de lângă casă au fost depistate 23 plante de cânepă. Potrivit politiei, dacă va fi găsit vinovat de „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare”, suspectul riscă privaţiune de libertate de la 7 la 15 ani.

La fel în  raionul Cahul, ofiţerii au întreprins un complex spectru de măsuri operative de investigaţie, cu scopul de a depista şi nimici plantaţiile verzi de plante cu continut narcotic. În pădurea din apropierea satului Crihana – Veche au fost depistate trei parcele cu marimea de aproximativ 1 ha, pe care erau plantate plante de cânepa bine îngrijite. De la faţa locului au fost ridicate 1057 plante. Urmează să se depisteze cine sunt persoanele care au plantat aceste plante și dacă asemenea plantații mai există.

Sursa: mai.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *