(video) ”Buturuga mică răstoarnă carul mare”. Un capac de canalizare avea să rastoarne un automobil

Sursa video: gândul.info

Accident mai puțin obișnuit în Rusia unde un capac de canalizare, aproape că a răsturnat un automobil. Întîmplator, în timp ce un barbat îi explica unei femei cum funcționează aparatul  de înregistrare video, pe care îl avea în mașină, a fost înregistrat si accidentul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *