Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ „Putin, ești o jigodie.”…

VIDEO „Putin, ești o jigodie.” Antrenorul lui Sheriff Tiraspol s-a înscris în Forțele Armate ale Ucrainei

Antrenorul ucrainean de la Sheriff Tiraspol, Yuriy Vernydub, care în septembrie, anul trecut, o învingea pe Real Madrid, în Liga Campionilor, a plecat în Ucraina, pentru a-și apăra patria de invazia rușilor. Antrenorul de 55 de ani susține că nu se mai întoarce la Tiraspol. 


Într-un interviu acordat presei ucrainene, Yuriy Vernydub a declarat că deja și-a trăit viața și că lucrul care contează mai mult e ca Putin să fie oprit.

Jurnalist: – Simțiți frică?
Vernydub: – Am 56 de ani, de cine să-mi fie frică? Dimpotrivă, mi-am trăit deja viața. Mi-e frică pentru copiii mei, nepoții, soția și toate rudele mele.

Jurnalist: Ce-i doriți agresorului?
Vernydub: Putin este o copie a lui Adolf Hitler. Putin este o jigodie și un vampir. Au dreptate cei care îl trimit dracului.

De asemenea, Yuriy Vernydub susține că s-a înrolat într-o brigadă a Forțelor Armate ucrainene. Totodată, antrenorul susține că urmează să-i anunțe pe cei de la Sheriff că nu se va mai întoarce.

„Mai devreme sau mai târziu, conducerea Sheriff-ului va afla că m-am dus să apăr patria. Intenționez să vorbesc cu directorul general, Vazha Tarkhnishvili, despre situația actuală. Cred că Vazha mă va înțelege, pentru că a trecut prin același lucru care se întâmplă acum în Ucraina. El este georgian, iar în 2008 Rusia a început un război împotriva țării lui. De aceea mă înțelege mai bine decât oricine”, a declarat Vernydub pentru Tribuna.ua

Yury Vernydub, în echipamentul militar al armatei ucrainene

Contactați telefonic, reprezentanții Sheriff-ului au refuzat să vină cu un comentariu.