(VIDEO) „Ei trăiesc și huzuresc, dar noi facem gheb. Copiii ne fug din țară”

”Te duci la farmacie și vrei să cumperi un medicament – te întorci înapoi mai bolnav, când vezi prețurile, un medicament costă 2000 de lei, care să te ajute”, spune Valentina din Costești, ialoveni. Fratele ei a luptat la războiul moldo-rus din 1992 și a fost omorât. ”Ei au murit acolo, dar noi cu ce ne-am ales? Că ne-au furat miliardele?”, se întreabă Valentina. Ea spune că a muncit 40 de ani, iar la pensionare i s-a atribuit o pensie de doar 700 de lei. ”Din ce în ce mai greu, satele îmbătrânesc, copiii fug din țară, iar cineva huzurește”,conchide ea.

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Saitanu

    Nu preturile sunt de vina, ci salariile ca la sclavi, care ne ajung doar sa nu murim de fosme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *