Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Timp de două săptămâni, în…

Timp de două săptămâni, în mun. Chișinău și mun. Bălți transportul public va funcționa fără prezența taxatorilor

Timp de două săptămâni, în mun. Chișinău și mun. Bălți transportul public va funcționa fără prezența taxatorilor. Despre acest lucru a anunțat premierul R. Moldova, Ion Chicu.

În acest sens, întreprinderile municipale prestatoare de servicii de transport public vor presta aceste servicii fără a percepe bani de la pasageri.

„Pentru mun. Chișinău și mun. Bălți pentru următoarele două săptămâni, trasnportul public va funcționa fără prezența taxatorilor. Acest lucru înseamnă că întreprinderile municipale prestatoare de servicii de transport public vor presta aceste servicii fără a percepe bani de la pasageri. Introducem această acțiune pentru a limita contactul taxatorilor cu pasagerii”, a anunțat Chicu.

Pe teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate încă 16 cazuri de coronavirus, din cele 104 de probe investigate astăzi, 24 martie. Despre acest lucru a anunțat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Începând cu 17 martie 2020, în legătură de pandemia de coronavirus la nivel mondial, în R. Moldova a fost instituită stare de urgență pentru 60 de zile.