VOX/ Ce așteptări au cetățenii de la noua guvernare

După mai bine de trei luni de la alegerile parlamentare, formarea unei coaliții de guvernare este încă incertă în condițiile în care cele trei partide care au acumulat cele mai multe voturi, nu au găsit încă un numitor comun. Pe fundalul negocierilor, discuțiilor și declarațiilor politice făcute de partide, cetățenii susțin că își doresc ca politicienii să lucreze, iar noua guvernare să le rezolve problemele stringente, printre care se numără sărăcia, salariile, pensiile și migrația.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Ori ce asteptari si sperante, decit liniste, stabilitate si viata omeneasca, cum promit toti pin ajung la ocirmuire, dupa aia uita tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *