VIDEO/ Valeriu Munteanu, huiduit de susținătoarele lui Șor, în timp ce împărțea pliante electorale la Orhei

Valeriu Munteanu, candidatul blocului electoral ACUM în circumscripția Orhei, a fost huiduit astăzi de mai multe femei, în timp ce împărțea pliante electorale la Orhei. Potrivit lui Valeriu Munteanu, ar fi vorba de „provocatori trimiși de primarul de Orhei, Ilan Șor”.

În filmulețele video postate de Munteanu pe o rețea de socializare se vede cum mai multe femei încearcă să-l împiedice pe contracandidatul lui Ilan Șor să distribuie materiale electorale trecătorilor.

„Detașamentele organizate de provocatori ai penalului Ilan Șor, au încercat să zădărnicească azi discuțiile noastre cu orheienii, acționând violent, cu acordul tacit al poliției”, a scris candidatul blocului ACUM pe pagina sa de Facebook.

În circumscripția nr. 18, Orhei, au fost înregistrați cinci candidați: Ilan Șor (PP Șor), Svetlana Căpățină (PCRM), Vasile Costin (PDM), Mihail Catraniuc (PSRM) și Valeriu Munteanu (blocul electoral ACUM).

 

Foto: facebook.com/ValeriuMunteanuPage/

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ivancelgroaznic

    Practica elektorala NORMALA , toti fac la fel, nimik nou pe lume. Si invers se face tot la fel. Acu femei, mine pensionari la care dau o pita, iara altadat, copi la care da shokolat.

  2. Lider Moldovan

    În spatele tuturor RELELOR din R. Moldova stă Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk. J****** hoț Ilan Șor trebuia să fie demult la ÎNCHISOARE și nu candidat în deputat de Orhei. DA MOACHELE CELEA PENTRU BANI, MULTE SUNT ÎN STARE SĂ FACĂ. Poliția nu intervine, atunci când după lege este obligată s-o facă, tot din cauza Talpei Iadului de Moldova Plahotniuk, fiindcă a primit ordin de sus să n-o facă. ȘI NUMAI SĂ ÎNCERCE CINEVA SĂ ÎMPEDICE ÎNTÂLNIREA TALPEI IADULUI DE MOLDOVA PLAHOTNIUK CU ALEGĂTORII LA NISPORENI. ÎNDATĂ VA FI UMFLAT DE POLIȚIE PE VREO 15 ZILE! ȘI DUPĂ TOATE ACESTEA SĂ MAI SPUNĂ CINEVA, CĂ AVEM ALEGERI LIBERE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *