VIDEO/ Iohannis, Zelensky sau Putin. Pe cine ar mai invita chișinăuienii la hram

Astăzi, 14 octombrie, se sărbătorește Hramul Orașului. I-am întrebat pe chișinăuieni pe cine și-ar dori să-i aibă ca musafiri. Localnicii îi așteaptă în ospeție pe Klaus Iohannis, Volodimir Zelensky, Vladimir Putin, Indira Gandhi, dar și rudele plecate peste hotare. Mai puțini au fost cei care au spus că i-ar invita pe politicienii din R. Moldova.

Vedeți în reportaj ce bucate ar pune pe masă chișinăuenii pentru musafirii așteptați.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *