VIDEO/ Independența oamenilor simpli: „Vreau să mor cu pașaport românesc. Să știe nepoții că am fost patriot”

Dincolo de politicieni și discursurile lor, oamenii simpli veniți astăzi la ceremonia de depunere a florilor de la monumentul lui Ștefan cel Mare au păreri împărțite despre ce înseamnă independența R. Moldova. Unii îl evită fățiș pe Igor Dodon, atunci când acesta vine să dea mâna cu cetățenii, alții visează la pașapoarte românești, iar ceilalți punctează că ceea de ce avem nevoie acum este o libertate a gândirii și a creației.

Astăzi, 27 august 2019, în R. Moldova este marcată, pentru a 28-a oară, Ziua Independenței.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. iovanov

    De CE nu renuntati odata la limbs rusa? ASA de urat stalceste limba Romans! Mi-I rusine Sa VA ascult! L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *