Principală  —  Ştiri  —  Social   —   (VIDEO) Familia tânărului omorât în…

(VIDEO) Familia tânărului omorât în bătaie la Mingir a decis să doneze organele acestuia

Iulia Dima, mama tânărului care se află de mai multe zile în comă, după ce ar fi fost bătut la un bar din Mingir, susține că a acceptat să doneze organele acestuia. Decizia vine după ce medicii au anunțat-o că fiul ei este în comă, iar recuperarea lui este imposibilă.

Sursa Video: www.ZdG.md

”Ca orice mamă, mă gândeam că o să-și revină, dar el și până astăzi este în comă. Astăzi la amiază l-au transportat la Chișinău, unde l-au pus din nou la aparate. Medicul mi-a arătat că-s multe hematoame și am decis ca el să salveze alte vieți. Să ajutăm măcar pe alții, dacă el n-a avut viață”, a declarat Iulia Dima.

Andrei Dima, un tânăr de 27 de ani din Mingir, Hâncești, urma să plece în aceste zile la muncă în Italia. Înainte de plecare, sâmbătă noaptea, acesta ar fi mers la o petrecere într-un bar din Mingir, unde a fost implicat într-o altercație. Din spusele martorilor, în jurul orelor 2.30, Andrei ar fi fost atacat de un consătean care l-a lovit de mai multe ori, inclusiv cu capul de podea.

Mama tânărului era la muncă în Italia, unde a fost sunată duminică dimineața. A lăsat totul și s-a pornit spre casă, unde a și ajuns spre seara. A aflat că Andrei a fost transportat pe la ora 5-6 cu o mașină de taxi la spitalul de la Cărpineni, ulterior a fost adus la Hâncești.

Poliția din Mingir a declarat pentru ProTV că ar avea un suspect în acest caz. Este vorba despre un consatean de 30 de ani, cu care s-ar fi întâlnit în acel local înainte să plece în Italia. Cei doi s-ar certat, iar în urma loviturilor, victima a ajuns la spital în comă depășită. Medicii afirmă că el este ținut în viațăa doar de aparate.