VIDEO/ Au dat foc la câteva „sute de mii de lei”. Câteva mașini agricole, făcute scrum pe un câmp de la Cahul

Șase mașini agricole au fost distruse de un incendiu de proporții produs ieri, 1 septembrie, pe un câmp din Cahul.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), incendiul a izbucnit pe un câmp de lângă localitatea Slobozia Mare, raionul Cahul. Până la venirea pompierilor, flăcările au mistuit, în totalitate, șase mașini agricole – 4 tractoare și 2 combine.

Pe site-urile de anunțuri de la noi, de exemplu, prețul unui tractor agricol începe de la 50 de mii de lei și poate ajunge până la câteva sute de mii de lei. Astfel, autoritățile urmează să stabilească suma totala a prejudiciului.

Prima versiunea lansată de responsabilii de la IGSU este că incendiul ar fi fost provocat intenționat. Între timp, autoritățile au inițiat o anchetă și urmează să stabilească cum anume s-a produs totul.

Autor: Cristina Dulea

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *