Valeria, o fetiță de 1 an și 10 luni diagnosticată cu tumoare hepatică, are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea fi salvată

Valeria Maslii, o fetiță de nici doi ani căreia medicii i-au stabilit un diagnostic crunt, cancer la ficat, are nevoie de ajutor cât mai multor oameni pentru a putea fi tratată la o clinică din străinătate. Viața ei depinde de generozitatea fiecăruia dintre noi. Donațiile pot fi făcute pe platforma caritate.md.

„Mă numesc Gabriela Maslii, am o fetita de 1 an si 10 luni, care recent a fost diagnosticată cu tumoare hepatică la ficat. La Centrul Mamei si Copilului din Chișinău i-a fost făcută biopsia care a confirmat că este cancer (hepatoblastom). Vin cu o mare rugăminte către voi, oameni cu suflet mare, să ne ajutați să strângem suma necesară pentru tratament la o clinică din străinătate. Suma necesară se va stabili după investigațiile făcute acolo. Vă rugăm din tot sufletul să ne ajutați să ne salvăm fetița. Valeria are șansa de a avea o copilărie fericită numai cu ajutorul vostru!”, spune, cu speranțe în suflet, mama Valeriei.

Mai multe detalii despre modalitățile de a dona, fotografii și imagini video cu Valeria găsiți pe CARITATE.MD.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *