Un locuitor al raionului Teleneşti a fost condamnat la închisoare pentru omorul fiului său de 15 ani

Un locuitor al raionului Teleneşti a fost condamnat la închisoare pentru omorul fiului său în vârstă de 15 ani. Potrivit probelor administrate de Procuratura raionului Teleneşti reiese că, în iunie 2016, inculpatul, fiind în stare de ebrietate, i-a aplicat fiului său multiple lovituri cu un melesteu, cauzându-i leziuni corporale grave, în urma cărora a decedat.

În continuare, agresorul, pe motiv de gelozie i-a aplicat lovituri şi fostei sale soţii. Inculpatul, în vârstă de 49 de ani, era divorţat de soţia sa, însă locuia cu aceasta şi fiul lor minor.

Pentru comiterea violenţei în familie soldată cu decesul victimei, inculpatul a fost condamnat la 15 ani de detenţie, în penitenciar de tip închis. Procurorii consideră sentinţa ilegală şi au contestat-o, solicitând ca inculpatul să fie condamnat pentru omor intenţionat săvârşit asupra unui minor şi violenţă în familie la 19 ani de închisoare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *