Principală  —  IMPORTANTE   —   ULTIMA ORĂ/ Consiliul Electoral al…

ULTIMA ORĂ Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Căușeni a invalidat mandatul de primar al lui Anatolie Donțu

Sursa foto: Platforma DA

Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Căușeni a invalidat duminică, 19 noiembrie, mandatul de primar de Căușeni al lui Anatolie Donțu, din partea Platformei DA, ales în primul tur de scrutin. Un anunț în acest sens a fost făcut în urmă cu câteva minute de către secretarul general al formațiunii politice, Liviu Vovc.

„Deja se depășesc orice limite. După ce 4900 de locuitori ai Căușeniului au dat vot de încredere colegului nostru Anatolie Donțu, Consiliul Electoral de acolo a decis că este mai presus de lege și voința oamenilor.

Astăzi, în zi de duminică, au invalidat mandatul de primar pentru că așa a vrut mușchiul lor, pentru că nu le convine omul. Cu ce sunt mai bune vremurile astea decât cele plahotniuciste, când un om care nu este convenabil este pur și simplu scos din joc ?

Noi vom lupta ca dreptatea să triumfe. Vom lupta ca oamenii din Căușeni să aibă primarul pe care l-au ales”, a declarat Liviu Vovc într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Liviu Vovc/ Facebook

În primul tur de scrutin al alegrilor locale generale, conform datelor prezentate de CEC, Anatolie Donțu a primit 76.30% din voturi, obținând astfel al doilea mandat de primar.