Principală  —  IMPORTANTE   —   ULTIMA ORĂ! CNA efectuează percheziții…

ULTIMA ORĂ! CNA efectuează percheziții la mai multe companii pe dosare pornite pentru obținerea frauduloasă a cetățeniei române

Ofițerii de urmărire penală din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA) efectuează vineri, 9 aprilie, percheziții la două companii private din Capitală, specializate în perfectarea actelor pentru obținerea cetățeniei române. Potrivit reprezentanților CNA, sunt operate acțiuni de urmărire penală în dosare pornite pentru obținerea frauduloasă a cetățeniei române.

Solicitată de ZdG, purtătoarea de cuvânt al Centrului Național Anticorupție (CNA), Angela Starinschi, ne-a comunicat că ofițerii CNA efectuează percheziții la Just Consult și Document Park, companii specializate în perfectarea actelor pentru obținerea cetățeniei române. În același context, reprezentanții CNA au menționat că pe acest caz au fost pornite dosare pentru trafic de influență.

Ofițerii de urmărire penală a CNA desfășoară acțiuni la câteva adrese în dosarele pornite pe obținerea frauduloasă a cetățeniei române. Astăzi suntem la Just Consult și Document Park. Ofițerii urmează să examineze mai multe acte confirmative, pe care le-au ridicat de la sediile acestor companii, pentru a fortifica probatoriul în dosarele deschise pentru trafic de influență, săvârșit prin prestarea de servicii contra unor plăți ilicite”, a declarat purtătoarea de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.

Reprezentanții CNA susțin că perchezițiile vor continua și la alte companii.