Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Tarife de roaming anulate pe…

Tarife de roaming anulate pe 1 decembrie: utilizatorii sunt rugați să nu facă abuz de beneficiul respectiv

stirileprotv.ro

Pe parcursul zilei de 1 decembrie 2018, în contextul marcării Centenarului Marii Uniri, cetățenii Republicii Moldova și ai României vor putea vorbi la telefon fără a achita tarifele de roaming. O declarație comună, în acest sens, a fost semnată la 22 noiembrie, curent, după ședința comună a Guvernelor României și R. Moldova. Cu toate acestea, companiile de telefonie mobilă își atenționează clienții să nu utilizeze abuziv beneficiul respectiv.

Compania de telefonie mobilă Moldcell anunță că pe 1 decembrie 2018, oferă clienților săi posibilitatea, în mod gratuit, să transmită SMS-uri și să efectueze apeluri internaționale către numere din România precum și să beneficieze de serviciul Roaming cu România, ce include: SMS-uri, apeluri către numere din Moldova și România.

Totodată, compania își atenționează clienții să utilizeze beneficiul respectiv „cu bună credință, doar în scop personal”, menționând unele condiții ale ofertei:

  • nu se permite prestarea de servicii către terți, cu sau fără plată, inclusiv în scopul redirecționării traficului generat de terți prin sisteme automate, ce au ca urmare cauzarea unor prejudicii companiei Moldcell.
  • în cazul utilizării abuzive a beneficiului respectiv, Moldcell își rezervă dreptul să suspende serviciul, total sau parțial, inclusiv să rezilieze contractul, precum și să recupereze daunele cauzate în conformitate cu prevederile legale.

Și compania Orange Moldova a acceptat să ofere abonaților proprii posibilitatea utilizării gratuite, în cursul zilei de 1 decembrie 2018, a serviciului de apeluri şi SMS internaționale către România, precum şi a serviciilor de roaming în România în partea ce ţine de apeluri şi SMS primite din sau expediate spre Republica Moldova sau România. „Această promoție nu se aplică apelurilor şi SMS spre numere Premium sau alte numere cu tarif special şi este oferită sub rezerva utilizării rezonabile”, anunță compania.

 

Foto: stirileprotv.ro