Principală  —  IMPORTANTE   —   Secretara generală adjunctă a Aparatului…

Secretara generală adjunctă a Aparatului președintei Sandu este noua directoare a Serviciului Fiscal

Colaj ZdG

Rozalina Albu, secretara generală adjunctă a Aparatului președintei R. Moldova, Mai Sandu, este noua directoare a Serviciului Fiscal de Stat. O decizie în acest sens a fost aprobată miercuri de către Cabinetul de miniștri.

La 5 martie curent, expertă în administrare, buget și consultanță financiară, Rozalina Albu a fost desemnată câștigătoarea concursului pentru funcția de secretar general adjunct al Aparatului Președintelui R. Moldova.

Aceasta este expertă în administrare, buget și consultanță financiară cu o experiență de peste 15 ani în sectorul public și privat. În 2019, a fost  șefă de cabinet la Ministerul Finanțelor, iar în perioada 2008–2012 a condus Secția elaborarea bugetului și prognoze multianuale.

Timp de 7 ani, a lucrat pe poziții manageriale în Microsoft Irlanda și Ericsson Moldova. Are studii de masterat în comerț internațional și integrare europeană la Universitatea Antwerpen și studii universitare de licență în economie și finanțe.

Rozalina Albu s-a regăsit în echipa guvernamentală cu care Natalia Gavrilița a mers, la 11 februarie, la Parlament să ceară vot de încredere însă a nu a primit niciun vot.

CV-ul noii directoare a Inspectoratului Fiscal: