Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Protest în fața Parlamentului. Substanțe…

Protest în fața Parlamentului. Substanțe inflamabile cu care intenționau să incendieze anumite obiecte, depistate de oamenii legii asupra unor participanți la întrunire

Foto: poliția

Un protest organizat de „Mișcarea pentru Popor”, din care face parte Partidul Șor, a început la Chișinău. Oamenii s-au adunat în fața Parlamentului. Ei cer demisia președintei Maia Sandu și organizarea alegerilor anticipate. De la acțiune lipsește deputata Partidului Șor, Marina Tauber, reținută pe 1 mai și plasată în arest la domiciliu pentru 20 de zile.

Update Manifestația „Mișcării pentru Popor” din fața Parlamentului s-a încheiat.

Foto: poliția

Update Substanțe inflamabile, cu care protestatarii intenționau, potrivit declarațiilor acestora, să incendieze anumite obiecte au fost depistate de oamenii legii asupra unor participanți la întrunirea „Mișcării pentru Popor”, anunță poliția.

Foto: Poliția

Update Viceprimara municipiului, Cristina Cojocari, susține că președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a fost reținut de poliție.

Update Poliția anunță că 27 de persoane cu comportament suspect au fost conduse la sediile Poliției pentru identificare și documentare, 4 dintre acestea au declarat oamenilor legii că au venit la întrunire pentru a fi remunerate.

Update Un microbuz care transporta 20 de persoane la protestul organizat de Partidul Șor în Chișinău a fost implicat într-un accident rutier. Totul s-a produs în localitatea Măgdăcești, din raionul Orhei.

Poliția anunță că în urma accidentului nimeni nu a avut de suferit și se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În context, reprezentanții poliției solicită șoferilor să respecte Regulamentul Circulației Rutiere și a ajusta mijloacele de transport pentru a transporta pasagerii în siguranță.

„Mișcarea pentru Popor”, din care face parte Partidul Șor, și-a adus duminică simpatizanții la un protest în centrul Capitalei.

Foto: ZdG

De la acțiune lipsește deputata Partidului Șor, Marina Tauber, reținută pe Aeroportul Internațional Chișinău, pe 1 mai, în timp ce încerca să ia avionul spre Tel Aviv, Israel, prin Istanbul, Turcia. Tauber a fost plasată în arest preventiv la domiciliu pentru 20 de zile.

Foto: ZdG

Oamenii veniți în fața Parlamentului cer demisia președintei Maia Sandu și organizarea alegerilor anticipate.