Poliția a reținut un tânăr de 21 de ani suspectat că a omorât doi bărbați și o femeie

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut astăzi, 15 ianuarie, după ce Poliția a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu într-o gospodărire din municipiul Bălți. Acesta este suspectat de triplu omor.

Potrivit unui comunicat de presă, după ce a fost localizat și lichidat incendiul de către angajații IGSU, oamenii legii au depistat trei cadavre.

La fața locului a intervenit grupul de urmărire penală, angajații IP Bălți, ofițerii Direcției Nord a Inspectoratului Național de Investigații, experți criminaliști și medici legiști.

Ulterior, polițiștii au constatat identitatea victimelor care aveau semne de moarte violentă – o femeie în vârstă de 35 de ani și doi bărbați în vârstă de 40 și 44 de ani.

Potrivit Poliției, suspectul în comiterea triplului omor a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 21 de ani, originar din Tiraspol, fără loc permanent de trai în R. Moldova.

Acesta este reținut pentru 72 de ore și riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă, fiind cercetat conform art.145 alin.(2) Cod Penal al RM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *