O sută de persoane reținute la Frontiera de Stat

Angajații Poliției de Frontieră au depistat și reținut 95 de persoane, care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a R. Moldova.

Astfel, 25 de persoane au fost reținute pentru încălcarea regimului zonei de frontieră și a regimului în punctele de trecere; 9 persoane pentru prezentarea documentelor contrafăcute, falsificate și străine; 6 – pentru trecerea ilegală peste frontiera de stat a bunurilor materiale; 28 de cetăţeni străini pentru depășirea regulilor de şedere pe teritoriul R. Moldova; și 24 de persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute în punctele de trecere a frontierei, urmare a schimbului de informații.

Fluxul persoanelor care au traversat frontiera de stat, în perioada 26 ianuarie-1 februarie, a constituit 235.693, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat un flux de 52.015 de unităţi.

Totodată, în perioada de referință, la 64 de cetățeni moldoveni nu le-a fost autorizată intrarea în Federaţia Rusă, alții 18 au fost deportați. În timp ce UE a interzis intrarea pentru 9 moldoveni.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *